Azamara Ylellisiä risteilyjä, vaativille matkailijoille!

Hakutulosta päivitetään
Odota pieni hetki ...

Matkustajille, jotka haluavat kaiken irti matkoistaan. Azamaran risteilyt avaavat ovet kaikkiin maailman kolkkiin. Valikoimassa on 175 kohdetta 60 maassa, joissa paikalliseen kulttuuriin ja nähtävyyksiin voi tutustua pienistä ryhmistä koostuvilla retkillä.

Erityistä huomioitavaa

Retket

Azamaran reittisuunnittelu ja retkiohjelma on vertaansa vailla ja tarkoitettu juuri Sinulle, joka haluat kokea enemmän kohdesatamissa.

Hytit

Azamaran hytit ovat täynnä upeita yksityiskohtia, jotka kuvaavat erinomaisesti varustamon laatuvaatimuksia sen kaikkien palvelujen suhteen. Tuoreita kukkia, hedelmiä saavuttaessa ensi kertaa, 24 h huonepalvelu, kylpytakki ja tohvelit - tässä vain muutamia esimerkkejä hyttien varustuksesta. Azamara p...

Kylpylä

Azamaran laivoilla voit kokea rentoumista potenssiin 1000, sillä tarjolla on yksi seitsemän meren parhaista kylpyläkonsepteista.

Gastronomia

Azamaralla ruokailet tyylikkäästi ja laadukkaasti. Olipa valintasi fine dining tai hieman vaatimattomampi menu, vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Ei kannata unohtaa laivojen erikoisravintoloita Aqualina ja Prime C, joista ensin mainittu on tunnettu Välimeren alueen keittiöstään ja Prime C:ssa on  ...

Mitä kuuluu hintaan?

Hintaan kuuluu

  • Majoitus valitussa hyttiluokassa ja täysihoito (aamiainen, lounas, illallinen) ilman erillisiä varattuja ruokailuaikoja eli syömään voi mennä lähes silloin kun haluaa ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa, vain erikoisravintoloihin peritään "sisäänpääsymaksu"
  • Pullovesi,virvoitusjuomat,kahvi/tee, valikoima kuohuviinejä, oluita ja viinejä lounaalla ja illallisella.
  • Palvelumaksut ja juomarahat kylpylässä
  • Tasokas AzAmazing Evenings® ohjelmatarjonta ( riippuen laivasta ja reitistä)

Hintaan ei kuulu

  • Internet, wifi ja puhelut laivalta
  • Retket ja henkilökohtainen kulutus laivoilla.
  • Hovimestaripalvelu Club Suite luokan hyteissä

Muita varustamoja

Tietoja päivitetään