Hotel Mas Lazuli

Hotel Mas Lazuli

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}.

Hotel Mas Lazuli

Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: kuntokeskus, ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Miten päästä sinne

Katso kartta

Dolmen Barraca d'en Rabert on lähistöllä

Hotel Mas Lazuli sijaitsee lähellä rantaa, ja Rosesin uimaranta ja Dolmen Barraca d'en Rabert sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Cadaquesin ranta sijaitsee 21,7 kilometrin ja Banyuls-sur-Merin akvaario 40 kilometrin päässä tästä 4 tähden hotellista.

Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer. Dolmen Barraca d'en Rabert - 2 km / 1.3 mi Dolmen de les Vinyes Mortes II - 3.5 km / 2.2 mi Aqua Brava - 5.9 km / 3.7 mi Roses Citadel - 7.1 km / 4.4 mi Citadel of Roses - 7.4 km / 4.6 mi Roses Beach - 8.2 km / 5.1 mi Santa Maria de Castello D'Empuries - 9.5 km / 5.9 mi Llit de Generala - 10.6 km / 6.6 mi Butterfly Park Empuriabrava - 10.9 km / 6.8 mi Castillo de la Trinidad - 10.9 km / 6.8 mi Punta de l'Ullastrell - 12.3 km / 7.6 mi Pitch and Putt Castello Empuribrava - 12.3 km / 7.7 mi Sant Pere de Rodes Monastery - 12.9 km / 8 mi Peralada Castle - 13.4 km / 8.3 mi Punta de l'almadrava - 13.6 km / 8.4 mi The preferred airport for Hotel Mas Lazuli is Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) - 169.5 km / 105.3 mi

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Hotel Mas Lazuli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu allasbaari, jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Aamiainen kuuluu hintaan.

Grand Zimmer-Meerblick1 keskisuuri parisänky Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Plasmatelevisio Ruoka ja juoma – Minibaari, jossa on ilmaisia tuotteita Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, kylpytakit ja kylpyamme tai suihku, jossa on sadesuihkupää Käytännölliset yksityiskohdat – ilmaiset paikallispuhelut ja tallelokero Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – Vauvansänkyjä tai lisävuoteita ei ole saatavillaTupakointi on kielletty Suite1 parisänky tai 1 vuodesohva (125–150 cm leveä) 60 neliömetrin kokoinen yksilöllisesti sisustettu huone, josta on parveke ja näköala puutarhaan Majoitus - Erillinen oleskelutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 42--tuumainen plasmatelevisio ja MP3-telakointiasema Ruoka ja juoma – Espresso-kone ja minibaari, jossa on ilmaisia tuotteita Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, kylpytakit ja erillinen kylpyamme ja suihku, jossa on sadesuihkupää Käytännölliset yksityiskohdat – ilmaiset paikallispuhelut ja tallelokero; siirrettävä lisävuode ja vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Huone - puutarhanäkymä1 parisänky 32 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala vuoristoon Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 42--tuumainen plasmatelevisio Ruoka ja juoma – Minibaari, jossa on ilmaisia tuotteita Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, kylpytakit ja erillinen kylpyamme ja suihku, jossa on sadesuihkupää Käytännölliset yksityiskohdat – ilmaiset paikallispuhelut ja tallelokero; vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – lisävuoteita ei saatavilla Tupakointi on kielletty

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Baarit
Allasbaari
Baari
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
Kylpylä
Hyvinvointi- ja hierontapalvelut
poreallas
Sauna
poreallas
Muut
Ilmastointi
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Pesula
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Vahtimestaripalvelu
Viihde
Myymälöitä hotellissa
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Palvelut
Aamiaispalvelu huoneeseen
Huonepalvelu
Pesula
Kassakaappi
Matkatavarasäilytys
Housuprässi
Silityspalvelu
Lipunmyynti
Puutarha
Yleinen kylpylä
Solarium
Terassit
Retkien myyntipiste
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Kausiluonteinen ulkouima-allas
Konferenssikeskus
Kokoushuoneet
Ravintolat
Ravintola terveysmenulla
Aamiaispalvelu huoneeseen
Ravintola, jossa lasten menu
Tapahtuma- ja juhlatilat
Uima-altaat
Aurinkotuolit
Aurinkovarjot
Kieli
Englanti
englanti
Saksan
Ranskan
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 16.00 h — Lähtö saakka: 12.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Vastaanottovirkailijamme ovat monikielisiä:
Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:
Tekikö se sinuun vaikutuksen?

  • None
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone