Asure Camelot Arms Motor Lodge

Asure Camelot Arms Motor Lodge

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai Katso kaikki majoitukset kohteessa Auckland.

Asure Camelot Arms Motor Lodge

Auckland - Waiheke Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

5 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Auckland

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Seuraavat palvelut ovat saatavissa: ilmainen langaton internetyhteys, grillausmahdollisuus, alennus läheiselle kuntosalille.

Miten päästä sinne

Auckland - Waiheke Katso kartta

Westfield Manukau City Shopping Centre on lähistöllä

Westfield Manukau City Shopping Centre sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Rainbow's End (teemapuisto) 6 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä. Sky Tower (monumentti) sijaitsee 22,3 kilometrin ja Manukaun teknillinen korkeakoulu 3,2 kilometrin päässä tästä motellista.

Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer. Westfield Manukau City Shopping Centre - 1.3 km / 0.8 mi Rainbow's End - 1.8 km / 1.1 mi Manukau Institute of Technology - 3.2 km / 2 mi Auckland Botanical Gardens - 4.8 km / 3 mi Butterfly Creek - 8.5 km / 5.3 mi Mount Mangere - 11.4 km / 7.1 mi Sylvia Park - 11.8 km / 7.3 mi Villa Maria Estate - 12.3 km / 7.6 mi Mt. Smart Stadium - 13.4 km / 8.3 mi Half Moon Bay Marina - 13.7 km / 8.5 mi Ambury Regional Park - 13.8 km / 8.6 mi Otuataua Stonefields - 13.9 km / 8.6 mi Karaka Sales Complex - 14.3 km / 8.9 mi Dressmart Outlet Shopping Centre - 15.2 km / 9.4 mi Ellerslie Events Centre - 15.8 km / 9.8 mi The preferred airport for Asure Camelot Arms Motor Lodge is Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 9.8 km / 6.1 mi

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Deluxe Studio1 suuri parisänky 36 neliömetriä Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – Satelliittikanavat ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittonurkkaus, jossa on jääkaappi, ruoanlaittovälineet/astiat ja kahvin-/vedenkeitin Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta, työpöytä ja puhelin; ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla Huoneisto 1 suuri parisänky ja 2 yhden hengen sänkyä 55 neliömetriä Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – Satelliittikanavat ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, ruoanlaittovälineet/astiat ja kahvin-/vedenkeitin Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta, työpöytä ja puhelin; ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla Huone1 suuri parisänky 30 neliömetriä Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – Satelliittikanavat ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittonurkkaus, jossa on jääkaappi, ruoanlaittovälineet/astiat ja kahvin-/vedenkeitin Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta, työpöytä ja puhelin; ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla Business Room1 keskisuuri parisänky ja 1 yhden hengen sänky 30 neliömetriä Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – Satelliittikanavat ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittonurkkaus, jossa on jääkaappi, ruoanlaittovälineet/astiat ja kahvin-/vedenkeitin Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta, työpöytä ja puhelin; ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla

Motelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen englantilainen aamiainen on tilattavissa.

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Kuntosali ja SPA
Kylpylä
Muut
Ilmastointi
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Itsepalvelupesula
Pesula
Kuivapesu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Hotellissa palovaroittimet
Palvelut
Aamiaispalvelu huoneeseen
Huonepalvelu
Pesula
Kassakaappi
Silitysrauta
Lehtiä
Matkatavarasäilytys
Lipunmyynti
Puutarha
Yleinen kylpylä
Retkien myyntipiste
Kuivapesupalvelu
Turvapalvelu
Mikroaaltouuni
Grilli
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Kokoushuoneet
Ravintolat
Aamiaispalvelu huoneeseen
Ravintola, jossa grilli
Aktiviteetit
Golfkenttä ( väh. kuin 30km)
Golfkenttä
Esteettömyys
Liikuntarajoitteisille mukautetut tilat
Pääsy pyörätuolilla
Helppopääsyiset tilat
Kieli
englanti
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Lähtöselvitys: 12.00–21:30
Uloskirjautuminen: 10.00–10:00
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Vastaanottovirkailijamme ovat monikielisiä:
Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Auckland

Katso kaikki majoitukset kohteessa Auckland

  • Auckland
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone