Foxhall Resort

Foxhall Resort

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai

Foxhall Resort

Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hyödynnä terassi, puutarha ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämän lomamajan palveluihin kuuluu muun muassa hääpalvelut, televisio yleisissä tiloissa ja piknikalue.. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Tämä lomamaja tarjoaa liikeasiakkailleen 7 kokoushuonetta..

Miten päästä sinne

Katso kartta

Foxhall Resort sijaitsee järvenrannalla ja Six Flags over Georgia (huvipuisto) on 41,9 kilometrin päässä. Tämä tasokas lomamaja sijaitsee kohteiden Centennial Olympic Park ja World of Coca-Cola alueella.. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Chattahoochee River - 0,5 km / 0,3 mi Arbor Place Mall - 22,2 km / 13,8 mi Georgia Renaissance Festival - 23,6 km / 14,6 mi Ashley Park - 29,8 km / 18,5 mi Kedron Village Shopping Center - 32 km / 19,9 mi University of West Georgia - 32,8 km / 20,4 mi Sweetwater Creek State Park - 33,1 km / 20,6 mi The Coliseum - 33,6 km / 20,8 mi Piedmont Newnan Hospital - 35,2 km / 21,9 mi Piedmont Fayette Hospital - 36,8 km / 22,8 mi Old National Park - 37,9 km / 23,6 mi Georgia International Convention Center (kokouskeskus) - 38,4 km / 23,9 mi Gateway Center Arena - 38,4 km / 23,9 mi Lake Peachtree - 38,8 km / 24,1 mi Camp Creek Marketplace (ostoskeskus) - 39 km / 24,2 mi Lähimmät lentokentät ovat: Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentokenttä (ATL) - 40,3 km / 25 mi Atlanta, Georgia, Yhdysvallat (FTY-Fultonin piirikunnan lentoasema) - 46 km / 28,6 mi Atlanta, Georgia (PDK-DeKalb–Peachtree) - 75,3 km / 46,8 mi . Järvenrannalla.

Tilat ja palvelut

Tämä lomamaja tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.00..

Villa - 3 Rooms2 suurta parisänkyä ja 1 keskisuuri parisänky 111 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke ja osittainen järvinäköala Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – Taulutelevisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku-/kylpyammeyhdistelmä Käytännölliset yksityiskohdat – Työpöytä Mukavuudet – Ilmastointi Tupakointi on kielletty House1 suuri parisänky Yksityinen parveke Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – Taulutelevisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku-/kylpyammeyhdistelmä Käytännölliset yksityiskohdat – Työpöytä Mukavuudet – Ilmastointi Tupakointi on kielletty Huone järvinäkymä1 suuri parisänky ja 1 vuodesohva (74–100 cm leveä) 46 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke ja näköala järvelle Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – Taulutelevisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku-/kylpyammeyhdistelmä Käytännölliset yksityiskohdat – Työpöytä Mukavuudet – Ilmastointi Tupakointi on kielletty

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Ravintolat
À la carte -ravintola
Ravintola, jossa grilli
Palvelut
Sisäuima-allas
Silitysrauta
Matkatavarasäilytys
Puutarha
Yleinen kylpylä
Solarium
Terassit
Lastenhoitopalvelu huoneessa
Mikroaaltouuni
Grilli
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Juhla- ja tapahtumasali
Polkupyörien vuokrauspalvelu
Takka
Hääpalvelu
Lautapelit
Kausiluonteinen ulkouima-allas
Ilmastoitu uima-allas
Konferenssikeskus
Kokoushuoneet
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
poreallas
Muut
Ilmastointi
Lämmitys
Lisäpalvelut
Päivittäinen siivouspalvelu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Vahtimestaripalvelu
Viihde
Pelihuone
Myymälöitä hotellissa
Tanssisali
Tupakoitsijat
Tupakointi kielletty koko hotellissa
Hotellissa palovaroittimet
Baarit
Välipalabaari
Baari
Aktiviteetit
Tennis
Vesiurheilua
Esteettömyys
Pääsy pyörätuolilla
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 16.00 h — Lähtö saakka: 11.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
21
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

  • None
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone