Latin Garden

Latin Garden

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai Katso kaikki majoitukset kohteessa Bangkok.

Latin Garden

Bangkok - Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

6 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Bangkok

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Tässä hotellissa on merkityt tupakointialueet.. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja hissi. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti..

Miten päästä sinne

Bangkok - Katso kartta

CentralPlaza Rama II -ostoskeskus ja Bangkaen ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 17 km:n päässä kohteesta Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja 18,6 km:n päässä kohteesta ICONSIAM-ostoskeskus.. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. CentralPlaza Rama II -ostoskeskus - 6 km / 3,7 mi Bangkaen ostoskeskus - 10,8 km / 6,7 mi Chao Praya River - 13,3 km / 8,3 mi Riverside Plaza Bangkok - 15,4 km / 9,6 mi The Paseo Park Kanchanaphisekin ostoskeskus - 16 km / 10 mi Phyathai 3:n sairaala - 16,3 km / 10,1 mi Tha Phra Mall (ostoskeskus) - 16,4 km / 10,2 mi Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus - 17 km / 10,6 mi King Mongkut's University of Technology Thonburin yliopisto - 17,4 km / 10,8 mi Khlong Bang Luangin kelluvat markkinat - 17,6 km / 10,9 mi Wongwian Yain markkinat - 17,8 km / 11,1 mi Phanthai Norasing Water Park - 18,1 km / 11,2 mi Bansomdejchaopraya Rajabhatin yliopisto - 18,3 km / 11,4 mi Terminal 21 Rama 3 - 18,3 km / 11,4 mi ICONSIAM-ostoskeskus - 18,6 km / 11,5 mi Lähimmät lentokentät ovat: Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) - 48,3 km / 30 mi Suvarnabhumin kansainvälinen lentokenttä (BKK) - 58,8 km / 36,5 mi . Kaupungissa Bangkok (Bang Khun Thian).

Tilat ja palvelut

VIP Room1 parisänky 40 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – LED-televisio ja digitaalikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi ja ilmainen pullovesi Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on ilmaiset hygieniatuotteet ja kylpyamme Mukavuudet – Ilmastointi Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä Tupakointi on kielletty Huone1 parisänky 27 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – LED-televisio ja digitaalikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi ja ilmainen pullovesi Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on ilmaiset hygieniatuotteet ja kylpyamme Mukavuudet – Ilmastointi Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä Tupakointi on kielletty Suite - 2 Bedrooms2 parisänkyä 80 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke Majoitus - 2 makuuhuonetta Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – LED-televisio ja digitaalikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi ja ilmainen pullovesi Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on ilmaiset hygieniatuotteet ja kylpyamme Mukavuudet – Ilmastointi Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä Tupakointi on kielletty Suite1 parisänky 70 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke Majoitus - makuuhuone Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – LED-televisio ja digitaalikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi ja ilmainen pullovesi Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on ilmaiset hygieniatuotteet ja kylpyamme Mukavuudet – Ilmastointi Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä Tupakointi on kielletty

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköintipalvelu
Wifi
Ilmainen wifi
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
Muut
Ilmastointi
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Kuivausrumpu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Viihde
Karaoke
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Palvelut
Huonepalvelu
Matkatavarasäilytys
Puutarha
Yleinen kylpylä
Turvapalvelu
Kuivausrumpu
Esteettömyys
Pääsy pyörätuolilla
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 14.00 h — Lähtö saakka: 12.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Bangkok

Katso kaikki majoitukset kohteessa Bangkok

  • Bangkok
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone