Retallack Resort

Retallack Resort

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai

Retallack Resort

Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla seuraavia palveluja: maksullinen vesipuisto, ulkotenniskentät. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue.

Miten päästä sinne

Katso kartta

Kaupungissa St. Columb Major (North Cornish Coast)

Lähistöllä sijaitsee muun muassa Camel Creek Adventure Park. Tämän 5 tähden huoneiston lähistöllä sijaitsee Screech Owl Sanctuary ja Japanese Garden and Bonsai Nursery.

Etäisyydet on laskettu linnuntienä hotellista kiinnostavaan kohteeseen tai nähtävyyteen eivätkä ne välttämättä kerro oikeaa reitin pituutta kohteeseen. Etäisyys pyöristetään lähimpään sataan metriin. Camel Creek Adventure Park - 4 km Screech Owl Sanctuary - 5,4 km Japanese Garden and Bonsai Nursery - 5,9 km St. Mawgan Church - 6 km Cornwall Aviation Heritage Centre - 7,3 km Treloy Golf Club - 8 km Roche Rock - 8,4 km Bedruthan Steps - 8,9 km Kingsley Village - 8,9 km Watergate Bay - 9,1 km National Lobster Hatchery - 9,3 km Padstow Harbour - 9,6 km Camel Valley Vineyard - 9,6 km Padstow Museum - 9,7 km Prideaux Place - 9,7 km Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on Newquay (NQY-Newquay Cornwall) - 6,3 km.

Tilat ja palvelut

Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen 2 ravintolaa. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Maksullinen aamiainen on tilattavissa.

Maaseututalo 2 huonetta1 parisänky ja 2 yhden hengen sänkyä Patio, josta on näköala lomakeskukseen Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Huippuluokan kanavat Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja kahvin-/vedenkeitin Sängyt – egyptiläispuuvillaiset lakanat Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain ja erillinen kylpyamme ja suihku Käytännölliset yksityiskohdat – maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä Tupakointi on kiellettyHuoneisto 1 parisänky Patio, josta on näköala järvelle Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Huippuluokan kanavat Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja kahvin-/vedenkeitin Sängyt – egyptiläispuuvillaiset lakanat Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain ja erillinen kylpyamme ja suihku Käytännölliset yksityiskohdat – vuodesohva; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinäHuone2 parisänkyä ja 2 yhden hengen sänkyä Patio, josta on näköala lomakeskukseen Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Huippuluokan kanavat Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja kahvin-/vedenkeitin Sängyt – egyptiläispuuvillaiset lakanat Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain ja erillinen kylpyamme ja suihku Käytännölliset yksityiskohdat – maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Palvelut
Lasten kerho
Lipunmyynti
Puutarha
Terassit
Lastenhoitopalvelu huoneessa
Kampaamo/kauneushoitola
Mikroaaltouuni
Grilli
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Myyntiautomaatit
Patio
Leikkipuisto
Lastenhoitopalvelu
Kahluuallas
Ympäri vuoden avoinna oleva sisäuima-allas
Kokoushuoneet
Kuntosali ja SPA
Kylpylä
Kuntosali
Turkkilainen sauna
Sauna
Uima-altaat
Täyden palvelun kylpylä
Kahluuallas
Muut
Lämmitys
Lisäpalvelut
Päivittäinen siivouspalvelu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Viihde
Minigolf
TV-huone
Biljardi
Tupakoitsijat
Tupakointi kielletty koko hotellissa
Baarit
Myyntiautomaatit
Baari
Baari
Ravintolat
Ravintola, jossa lasten menu
Ravintola, jossa grilli
Aktiviteetit
Tennis
Golfkenttä ( väh. kuin 30km)
Vesipuisto
Vesiurheilua
Golfkenttä
Esteettömyys
Liikuntarajoitteisille mukautetut tilat
Ei pääsyä pyörätuolilla
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Lähtöselvitys: 15.00–21:00
Uloskirjautuminen: 11.00–11:00
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

  • None
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone