Kiara Beach Hotel

Kiara Beach Hotel

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai Katso kaikki majoitukset kohteessa Anjuna.

Kiara Beach Hotel

Anjuna - Goa Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

5 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Anjuna

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hyödynnä yökerho ja kattoterassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja grillausmahdollisuus.

Miten päästä sinne

Anjuna - Goa Katso kartta

Anjunan ranta lähellä

Kiara Beach Hotel sijaitsee rannalla, ja Anjunan ranta ja Vagatorin ranta 15 minuutin ajomatkan päässä. Bagan ranta sijaitsee 5,4 kilometrin ja Calanguten ranta 7,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista.

Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer. Anjuna Beach - 0.1 km / 0.1 mi Anjuna Flea Market - 0.5 km / 0.3 mi Ozran Beach - 3.4 km / 2.1 mi Splashdown Waterpark - 3.6 km / 2.2 mi Saturday Night Market - 3.6 km / 2.2 mi Miraculous Cross - 3.6 km / 2.3 mi St. Michael's Church - 3.7 km / 2.3 mi Baga Night Market - 3.9 km / 2.4 mi Chapora Beach - 3.9 km / 2.5 mi Vagator Beach - 4.1 km / 2.6 mi Chapora Fortress - 4.1 km / 2.6 mi Baga Beach - 5.4 km / 3.3 mi Titos Lane - 6.4 km / 4 mi Calangute Beach - 7.1 km / 4.4 mi Calangute Market - 7.5 km / 4.7 mi The preferred airport for Kiara Beach Hotel is Goa (GOI-Dabolim) - 45.8 km / 28.5 mi

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Perhehuone1 suuri parisänky ja 1 yhden hengen sänky 17 neliömetrin kokoinen äänieristetty huone, josta on parveke/patio ja merinäköala Majoitus - Erillinen ruokailutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – LED-televisio , jossa on huippuluokan kanavat ja maksulliset elokuvat Ruoka ja juoma – Jaettu keittiö, minibaari, huonepalvelu ja mikroaaltouuni (pyynnöstä) Sängyt – Huippuluokan vuodevaatteet ja pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja pyyhkeet Käytännölliset yksityiskohdat – Pesukone/kuivausrumpu, ilmaiset sanomalehdet ja työpöytä; ilmaiset lisä-/varavuoteet saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Peruskorjattu syyskuu 2017, Tupakointi sallittu/savuton huoneessa Huone - economy1 suuri parisänky ja 1 yhden hengen sänky 17 neliömetrin kokoinen äänieristetty huone, josta on parveke/patio ja merinäköala Majoitus - Erillinen ruokailutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – LED-televisio , jossa on huippuluokan kanavat ja maksulliset elokuvat Ruoka ja juoma – Jaettu keittiö, minibaari, huonepalvelu ja mikroaaltouuni (pyynnöstä) Sängyt – Huippuluokan vuodevaatteet ja pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja pyyhkeet Käytännölliset yksityiskohdat – Pesukone/kuivausrumpu, ilmaiset sanomalehdet ja työpöytä; ilmaiset lisä-/varavuoteet saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Peruskorjattu syyskuu 2017, Tupakointi sallittu/savuton huoneessa Room - Panoramic view2 keskisuurta parisänkyä 33 neliömetrin kokoinen äänieristetty huone, josta on parveke/patio ja merinäköala Majoitus - Ruokailutila ja oleskelutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – LED-televisio , jossa on huippuluokan kanavat ja maksulliset elokuvat Ruoka ja juoma – Keittonurkkaus, jossa on mikroaaltouuni (pyynnöstä) ja jääkaappi (pyynnöstä) Sängyt – Huippuluokan vuodevaatteet ja pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja pyyhkeet Käytännölliset yksityiskohdat – Pesukone/kuivausrumpu, ilmaiset sanomalehdet ja työpöytä; ilmaiset lisä-/varavuoteet saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Peruskorjattu syyskuu 2017, tupakointi on kielletty huoneessa

Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Ilmainen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjoillaan viikolla kello 8.30–10.30 ja viikonloppuisin kello 9.00–11.00.

Viihde
Yöelämä
Disco
Myymälöitä hotellissa
Pysäköinti
Maksuton pysäköinti hotellin lähellä
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Ilmainen nopea internetyhteys
Kuntosali ja SPA
Kylpylä
Hyvinvointi- ja hierontapalvelut
Muut
Ilmastointi
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Vahtimestaripalvelu
Kuljetus
Kuljetus lentokentälle
Kuljetus
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Palvelut
Pesula
Lehtiä
Valintamyymälä hotellissa
Autonvuokraus
Pankkiautomaatti
Valuutanvaihto
Faksi/kopiokone
Matkatavarasäilytys
Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen
Silityspalvelu
Lipunmyynti
Puutarha
Solarium
Terassit
Retkien myyntipiste
Kuivapesupalvelu
Lastenhoitopalvelu huoneessa
Kuivausrumpu
TV-kanavia lapsille
Allas vesiliukumäillä
Kampaamopalvelut
Baarit
Välipalabaari
Ravintolat
Aamiaispalvelu huoneeseen
Jaettu keittiö
Ravintola, jossa grilli
Aktiviteetit
Vesipuisto
Polkopyorien vuokraus
Esteettömyys
Pääsy pyörätuolilla
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Lähtöselvitys: 12.00–00:00
Uloskirjautuminen: 11.00–11:00
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Anjuna

Katso kaikki majoitukset kohteessa Anjuna

  • Anjuna
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone