The Hamilton Boutique Hotel

The Hamilton Boutique Hotel

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai Katso kaikki majoitukset kohteessa Sandton.

The Hamilton Boutique Hotel

Sandton - Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

3 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Sandton

Viimeisimmät mielipiteet hotellista

9 Erinomainen
Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Erinomainen

Perustuu 67 asiakaspalautteet

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Sijainti

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hiljaisuus huoneessa

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Huoneet

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Palvelu

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hinta - Laatu

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Siivous

Näytetään 5 merkittävää mielipidettä Tripadvisor-mielipiteiden kokonaismäärästä, joka on 67

R

Renee N

21/11/2017

Arvostelut 5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Erittäin mukava”

Erinomainen sijainti (Craighall Park on lähellä Rosebank, Sandton ja Hyde Park, mutta se ei tunnu kaupungista ollenkaan) ystävällinen henkilökunta ja erittäin mukava makuuhuone, jossa on upea suihku. Tulemme varmasti palaamaan usein ja suosittelemme Hamiltonia ystäville ja perheelle.

N

Nixdutoit

Dorset, Yhdistynyt kuningaskunta

29/10/2017

Arvostelut 5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Erinomainen”

Tämä on ihastuttava pieni hotelli, jossa on suuret huoneet, joissa on kaikki tarvitsemasi ylellisyys. Pienen koon vuoksi hotellissa on rentouttava ja ystävällinen ilmapiiri. Aamiainen oli fantastinen ja henkilökunta oli erittäin tarkkaavainen.

J

JandroS9

28/09/2017

Arvostelut 5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Jumalallinen kauneus Sandtonin keskellä”

Olen menestyksekäs online-Talk-shown johtaja ja huomasimme, että Hamilton tarjosi meille yhden parhaista kokemuksista tähän mennessä. Henkilökunnan palvelus oli paikallaan ja huoneet kuolivat. Se todella luo kodin, jossa tuntuu, että sinulla on enemmän tilaa rentoutua ja itseluottamusta.

S

Stenvoid

Twickenham, Yhdistynyt kuningaskunta

27/09/2017

Arvostelut 5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Asuttava majoitus - koti kotoa”

Minulla oli suositeltavaa, että hotelli oli hieman erilainen kuin standardi Sandton ketju - ja että suositus osoittautui paikalla. Tietenkin se ei ole vertailtava kuin - kuten - mutta jos haluat viihtyisä 6-huone-hotelli, jossa olet tärkeä, eikä vain numero - tämä on paikka. Helppo löytää, ja hyv... lisää

L

llindsay86

18/11/2017

Arvostelut 3 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Ei paras”

Valitettavasti Hamilton ei vastannut odotuksiamme. Ensisijainen syy on suunnitella kylpyhuone, joka on todella avoin suunnitelma - ei yksityisyyttä lainkaan, jos on 2 oleskelevat huoneeseen. Suihkukerros oli erittäin liukas ja suihkussa altaan alue märkä. Joten kerran suihkutettuasi et pääse alta... lisää

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelu. Käytössäsi on myös ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio julkisissa tiloissa.

Miten päästä sinne

Sandton - Katso kartta

Hyde Park Corner on lähistöllä

The Hamilton Boutique Hotel sijaitsee huvielämän keskuksessa, ja Sandton Convention Centre ja South African Museum of Military History 15 minuutin ajomatkan päässä. Gold Reef City sijaitsee 16,1 kilometrin ja Johannesburgin eläintarha 6,4 kilometrin päässä tästä hotellista.

Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Hyde Park Corner - 1,2 km / 0,8 mi Dunkeld West Shopping Centre - 1,5 km / 0,9 mi 4th Avenue Parkhurst - 2,1 km / 1,3 mi Rosebank Mall - 3,4 km / 2,1 mi Wanderers Stadium - 3,8 km / 2,4 mi Nelson Mandela Square - 4,7 km / 2,9 mi Sandton City Mall - 4,8 km / 3 mi Parkview Golf Club - 4,8 km / 3 mi Emmarentia Dam - 5 km / 3,1 mi Sandton Convention Centre - 5 km / 3,1 mi Killarney Golf Club - 5 km / 3,1 mi South African Museum of Military History - 5,5 km / 3,4 mi Johannesburg Botanical Garden - 5,6 km / 3,5 mi Delta Park - 6,1 km / 3,8 mi Johannesburgin eläintarha - 6,4 km / 4 mi Lähimmät lentokentät ovat: Johannesburg (HLA-Lanseria) - 27,8 km / 17,3 mi Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentokenttä) - 41,6 km / 25,9 mi Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentokenttä).

Tilat ja palvelut

Luksushuone 1 suuri parisänky 36 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Rentoudu – Hierontapalvelu saatavilla huoneeseen Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Taulutelevisio, huippuluokan kanavat ja iPod-telakointiasema Ruoka ja juoma – Vedenkeitin, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pillowtop-patjallinen sänky ja allergiatestatut vuodevaatteet Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, syvä kylpyamme Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä ja puhelin; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Superiorhuone1 suuri parisänky 40 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Rentoudu – Hierontapalvelu saatavilla huoneeseen Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Taulutelevisio, huippuluokan kanavat ja iPod-telakointiasema Ruoka ja juoma – Vedenkeitin, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pillowtop-patjallinen sänky ja allergiatestatut vuodevaatteet Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, syvä kylpyamme Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä ja puhelin; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Huone1 keskisuuri parisänky 32 neliömetriä Rentoudu – Hierontapalvelu saatavilla huoneeseen Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Taulutelevisio, huippuluokan kanavat ja iPod-telakointiasema Ruoka ja juoma – Vedenkeitin, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pillowtop-patjallinen sänky ja allergiatestatut vuodevaatteet Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, syvä kylpyamme Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä ja puhelin; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty

Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksuton tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjoillaan päivittäin kello 6.00–11.00.

Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet on sallittu
Wifi
Ilmainen wifi
Uima-altaat
Ulkouima-allas
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Pesula
Kuivapesu
Vastaanotto
Vahtimestaripalvelu
Vastaanotto
Monikieliset vastaanottovirkailijat
Viihde
Tietokonehuone
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Kuljetus
Kuljetus lentokentälle
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Palvelut
Matkatavarasäilytys
Lipunmyynti
Puutarha
Terassit
Kuivausrumpu
Konferenssikeskus
Kokoushuoneet
Baarit
Baari
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 14.00 h — Lähtö saakka: 11.00 h
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Sandton

Katso kaikki majoitukset kohteessa Sandton

  • Sandton
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone