Aerotropolis Guest Lodge

Aerotropolis Guest Lodge

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai Katso kaikki majoitukset kohteessa Kempton Park.

Aerotropolis Guest Lodge

Kempton Park - Katso kartta
Katso kuvat (23)

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

9 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Kempton Park

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hyödynnä ulkouima-allas ja puutarha. Tämän matkustajakodin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä ja takka aulassa.

Miten päästä sinne

Kempton Park - Katso kartta

Festival Mall on lähistöllä

International Terminal Duty Free Mall ja Festival Mall sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä. Bedford Centre Shopping Mall sijaitsee 19,9 kilometrin ja Sandton City Mall 41,8 kilometrin päässä tästä 4 tähden matkustajakodista.

Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Festival Mall - 4,1 km / 2,5 mi Kempton Park Golf Club - 4,4 km / 2,8 mi International Terminal Duty Free Mall - 6,9 km / 4,3 mi SAPS Mechanical School Golf Club - 10,8 km / 6,7 mi Modderfontein Golf Club - 11,1 km / 6,9 mi Value Mall - 12,5 km / 7,8 mi East Rand Mall - 12,5 km / 7,8 mi Bunny Park - 13,2 km / 8,2 mi Lakeside Mall - 13,7 km / 8,5 mi K90 Shopping Centre - 13,9 km / 8,6 mi Benoni Lake Golf Course - 13,9 km / 8,6 mi Greenstone Shopping Centre - 14,6 km / 9 mi Glendower Golf Course - 17 km / 10,5 mi Eastgate Shopping Centre - 19,2 km / 12 mi Bedford Centre Shopping Mall - 19,9 km / 12,4 mi Lähimmät lentokentät ovat: Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentokenttä) - 6,9 km / 4,3 mi Pretoria (PRY-Wonderboom) - 66,7 km / 41,4 mi Johannesburg (HLA-Lanseria) - 78,8 km / 49 mi Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentokenttä).

Tilat ja palvelut

Huone deluxe1 suuri parisänky tai 2 yhden hengen sänkyä 35 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – LED-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin ja maksuton pullovesi Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain (pyynnöstä) Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Lämmitys, kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Honeymoon Room1 suuri parisänky 25 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala pihalle Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – LED-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin ja maksuton pullovesi Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain (pyynnöstä) Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä Mukavuudet – Lämmitys, kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – vauvansänkyjä ei saatavilla Tupakointi on kielletty Suite Family1 suuri parisänky ja 2 yhden hengen sänkyä tai 4 yhden hengen sänkyä 35 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala pihalle Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – LED-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin ja maksuton pullovesi Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain (pyynnöstä) Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Lämmitys, kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Luksushuone 1 suuri parisänky 20 neliömetriä Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – LED-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin ja maksuton pullovesi Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain (pyynnöstä) Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä Mukavuudet – Lämmitys, kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Esteettömyys – pääsy pyörätuolilla Hyvä tietää – vauvansänkyjä ei saatavilla Tupakointi on kielletty Huone1 keskisuuri parisänky 20 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – LED-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin ja maksuton pullovesi Sängyt – huippuluokan vuodevaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain (pyynnöstä) Käytännölliset yksityiskohdat – työpöytä Mukavuudet – Lämmitys, kattotuuletin ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – vauvansänkyjä ei saatavilla Tupakointi on kielletty

Aerotropolis Guest Lodge tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Hotelli järjestää maksuttomat kutsut, joilla voit tavata muita hotellivieraita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksuton täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin kello 7.
lisää

Pysäköinti
Maksuton pysäköinti hotellissa
Wifi
Ilmainen wifi
Uima-altaat
Ulkouima-allas
Virkistysalue
Muut
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Hissi
Vastaanotto
Vastaanotto
Viihde
Biljardi
Pelihuone
Kuljetus
Kuljetus lentokentälle
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Palvelut
Aamiaispalvelu huoneeseen
Huonepalvelu
Kassakaappi
Valuutanvaihto
Matkatavarasäilytys
Lipunmyynti
Puutarha
Terassit
Kahvinkeitin
Myyntiautomaatit
Baarit
Välipalabaari
Baari
Kahvia ja teetä yleisissä tiloissa
Ravintolat
Ravintola, jossa grilli
Aktiviteetit
Golfkenttä ( väh. kuin 30km)
Vesipuisto
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 14.00 h — Lähtö saakka: 10.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Kempton Park

Katso kaikki majoitukset kohteessa Kempton Park

  • Kempton Park
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone