Echuca Moama Holiday Villas

Echuca Moama Holiday Villas

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}. Valitse eri päivät tai Katso kaikki majoitukset kohteessa Echuca.

Echuca Moama Holiday Villas

Echuca - Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

6 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Echuca

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hyödynnä ulkouima-allas ja puutarha.. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti..

Miten päästä sinne

Echuca - Katso kartta

Echuca Moama Holiday Villas sijaitsee maaseudulla, ja Moama Bowling Club ja Echuca Moama Tourist Centre sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas huoneisto sijaitsee 3,2 km:n päässä kohteesta Port of Echuca (historiallinen alue) ja 7,3 km:n päässä kohteesta Rich River Golf Club.. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Moama Bowling Club - 0,7 km / 0,4 mi Chanter Estate Winery and Military Museum - 1,1 km / 0,7 mi Adventure Play Park - 2,4 km / 1,5 mi Echuca Moama Tourist Centre - 2,5 km / 1,6 mi The Foundry Arts Space - 2,8 km / 1,7 mi Endota Spa Echuca - 2,9 km / 1,8 mi Sharp's Magic Movie House & Penny Arcade - 3 km / 1,9 mi Port of Echuca Discovery Centre - 3,1 km / 1,9 mi Port of Echuca (historiallinen alue) - 3,1 km / 1,9 mi Body Pamper and Spa - 3,1 km / 1,9 mi Echuca Historical Museum (museo) - 3,3 km / 2 mi National Holden Motor Museum - 3,3 km / 2 mi Banyule Park State Forest (luonnonpuisto) - 3,5 km / 2,2 mi Apex Park Echuca - 3,7 km / 2,3 mi Echuca Regional Health - 4,1 km / 2,5 mi Lähimmät lentokentät ovat: Melbournen lentokenttä (MEL) - 196,3 km / 122 mi Melbourne, Victoria (MEB-Essendon) - 205,2 km / 127,5 mi Albury, Uusi Etelä-Wales (ABX) - 230,8 km / 143,4 mi Melbourne, Victoria (AVV-Avalon) - 263 km / 163,4 mi . Moama Bowling Club on lähistöllä.

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Villa - 2 Bedrooms1 parisänky 60 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Majoitus - Makuuhuone, olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 42-tuumainen plasmatelevisio ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappi/pakastin, liesi, mikroaaltouuni ja ruoanlaittovälineet/astiat Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain ja suihku Käytännölliset yksityiskohdat – pesukone/kuivausrumpu ja silitysrauta ja -lauta; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Ilmastointi Tupakointi on kielletty Villa - 3 Bedrooms2 keskisuurta parisänkyä ja 2 yhden hengen sänkyä 100 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke tai terassi ja näköala pihalle Majoitus - Makuuhuone, olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 42-tuumainen plasmatelevisio ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappi/pakastin, liesi, mikroaaltouuni ja astianpesukone Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain ja suihku Käytännölliset yksityiskohdat – pesukone/kuivausrumpu ja silitysrauta ja -lauta; maksuton vauvansänky saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Ilmastointi Tupakointi on kielletty Huoneisto 2 keskisuurta parisänkyä ja 2 yhden hengen sänkyä 100 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke/patio ja näköala pihalle Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 42-tuumainen plasmatelevisio ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja astianpesukone Sängyt – Pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja suihku Käytännölliset yksityiskohdat – Pesukone/kuivausrumpu ja silitysrauta/-lauta; ilmaiset vauvansängyt saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Ilmastointi Tupakointi on kielletty Huoneisto 1 parisänky 60 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Majoitus - Olohuone ja ruokailutila Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 42-tuumainen plasmatelevisio ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja ruoanlaittovälineet/astiat Sängyt – Pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja suihku Käytännölliset yksityiskohdat – Pesukone/kuivausrumpu ja silitysrauta/-lauta; ilmaiset vauvansängyt saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Ilmastointi Tupakointi on kielletty

Pysäköinti
Pysäköinti
Maksuton pysäköinti hotellin lähellä
Pysäköinti hotellin lähellä
Uima-altaat
Ulkouima-allas
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
Muut
Ilmastointi
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Pyykkikone
Pesula
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Viihde
Pelihuone
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Hotellissa palovaroittimet
Palvelut
Pesula
Kassakaappi
Silitysrauta
Lehtiä
Autonvuokraus
Matkatavarasäilytys
Herätyspalvelu
Lukittavat lokerot
Puutarha
Kirjasto
Yleinen kylpylä
Turvapalvelu
Mikroaaltouuni
Grilli
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Polkupyörien vuokrauspalvelu
Lautapelit
Audiovisuaalista aineistoa lapsille
Baarit
Baari
Ravintolat
Ravintola, jossa grilli
Ravintola, jossa syöttötuoleja
Esteettömyys
Liikuntarajoitteisille mukautetut tilat
Pääsy pyörätuolilla
Helppopääsyiset tilat
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 14.00 h — Lähtö saakka: 10.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
0
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Echuca

Katso kaikki majoitukset kohteessa Echuca

  • Echuca
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone